25 de ani

Despre noi

Ce am facut în ultimii 25 de ani la Instal Impex? Am învățat!

Și ne mândrim cu asta. Și continuăm să învățăm în fiecare zi, fără nicio excepție. Am învățat fiecare angajat că implicarea și dedicarea, doar dacă sunt totale, așa cum le regăsești la noi, pot genera performanță. Fiecare dintre oamenii noștri este foarte important pentru că pe munca și profesionalismul lor s-a clădit, în ani, renumele Instal Impex.

Am învățat de la fiecare partener și client în parte că orice comandă, indiferent de valoare, odată asumată, trebuie onorată exact în termenii în care s-a stabilit. Nu a fost tot timpul ușor să facem asta, oricât de punctuali și serioși am fi, dar, de fiecare dată, “ne-a ieșit”. Pentru că ne-am impus-o!

25 de ani
Instal Impex
În fiecare zi trebuie să fii mai bun

Am învățat că într-un domeniu atât de dinamic, ca al instalațiilor, nu e niciodata de ajuns să fii bun. Trebuie să fii mereu mai bun decât ceilalți, pentru că doar astfel poți transforma un business într-un business de succes.

Am pornit de la zero și am adăugat zero-uri la cifra de afaceri, an după an. Mulțumită seriozității cu care ne tratăm fiecare partener și vitezei cu care ne onorăm fiecare comandă. Am pornit la drum cu câteva mașini care abia reușeau să acopere zona Aradului iar acum ne mândrim cu o flotă capabilă să livreze orice, oricărui partener sau distribuitor, în maximum 24 de ore, oriunde în România.

Instal Impex
HEKO - Brandul nostru

Am învățat suficient despre instalații încât să putem trece și la nivelul următor, de creație, nu doar de reprezentare și distribuție. Așa a apărut, deloc întâmplător, brandul nostru, HEKO, o marcă născuta în România și dedicată 100% românilor. Un brand care s-a impus singur prin calitate și prețuri mai mult decât accesibile, într-o piață ce așteaptă mereu mai mult și mereu mai aproape de nevoile și bugetele ei.

Un brand românesc
Dedicat românilor de pretutindeni.
Calitate
Heko s-a remarcat prin produsele de calitate.
Prețuri accesibile
Chiar dacă ținem mult la calitate, nu omitem și partea costului.
Produse inovatoare
Ținem pasul cu cele mai noi inovații și tehnologii
25 de ani
Instal Impex
În casele românilor

Suntem mândri că în cel puțin o treime din casele și băile românilor, construite în ultimii 25 de ani, se află cel puțin unul dintre produsele sau una dintre soluțiile oferite de Instal Impex:

Misiune

Am învățat că jumătățile de măsura sunt din ce în ce mai greu acceptate, astfel încât am devenit capabili să livrăm totul, de la proiectare până la utilare completă.

Viziune

Am învățat să transformăm o viziune într-o stare de fapt și o misiune într-un angajament total !

Obiective

Am învățat să transformăm o viziune într-o stare de fapt și o misiune într-un angajament total !

Branduri
Produsele lor, pe rafturile noastre
Partenerii noștrii
Am învățat de la fiecare dintre marile branduri pe care le distribuim, ca importator direct, că fiecare produs livrat nu trebuie doar să îndeplinească așteptările ci să le și depășească, de fiecare dată. De aceea am ales să lucrăm doar cu nume foarte mari din Europa, adevărate repere în tot ceea ce înseamnă instalații.
BAXI
Italia

BAXI are o tradiție îndelungată în dezvoltarea și producerea centralelor termice și sistemelor de încălzire la cele mai înalte standarde tehnologice.

Grupul Bosch
Germania

Producătorul german, este unul dintre liderii globali ai furnizorilor de bricolaje.

Cersanit
Polonia

Activitatea de principală a Grupului Cersanit este producția produselor utilizate pentru mobilarea băilor și a altor interioare.

Ferro
Polonia

FERRO este unul dintre liderii pieței de echipamente sanitare și de instalații din regiunea Europei Centrale și de Est.